Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Cena: 1 290 000 Kč
Financování:na hypotéku za 5 556 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Žďár nad Sázavou
Lokalita: Prosetín
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 08:02
Číslo zakázky: E1131BL186
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 203 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m2 a zastavěnou plochou 140 m2 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.

Dům je ve velice dobrém technickém stavu a bez vlhkosti, což Vám dává svobodu dotvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny.
K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.

Prosetín se nachází na pomezí Vysočiny a Svratecké vrchoviny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ.

Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.
Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.
Realitní makléř:

Radek Novotný
tel: 420773756706

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 47 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop