Prodej rodinné domy, 149 m2 - Újezd

Cena: 1 960 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 8 441 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Žďár nad Sázavou
Lokalita: Újezd
PENB: G
Aktualizace: 02.05.2024 21:35
Číslo zakázky: 59761
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1154 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Plyn: ano
Sklep: ano
Rodinný dům v malebném Újezdě – Ideální projekt pro vaši kreativitu a snění o dokonalém domově!
Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje rozlehlého rodinného domu s velkou stodolou a prostornou zahradou, situovaného přímo na náměstíčku malebné obce Újezd, kousek od Žďáru nad Sázavou. Tato nemovitost se stane vaším plánem pro realizaci osobních představ o bydlení či investici s mnoha možnostmi využití.
Co nabízíme?
Dům: V přízemí domu je prostor připravený pro kompletní rekonstrukci, který můžete přetvořit dle svých představ. Dům je částečně podsklepený. Půdní prostor již prošel částečnou vestavbou – a čeká na dokončení vaší vysněné podkrovní oázy.
Stodola: K domu náleží také rozsáhlá stodola s možností samostatného přístupu a vlastním příjezdem. Představuje ideální prostor pro další využití ateliér, dílnu...
Pozemek: Velkorysý prostor zahrady nabízí dostatek místa pro vaše zahradní projekty, relaxační koutky nebo třeba dětské hřiště.
Financování a dotace: Na rekonstrukci je možné využít státní dotace, což výrazně snižuje náklady na realizaci vašeho projektu. Rádi Vám pomůžeme i s financováním koupě a rekonstrukcí.
Lokalita: Újezd u Žďáru nad Sázavou je klidná obec, kde najdete vše potřebné pro pohodový život v srdci Vysočiny. V blízkosti domu se nachází příroda a skvělé spojení do okolních měst.
Cena: 1 960 000 Kč
Představte si, že každé ráno můžete vychutnávat klid vesnického života s veškerým komfortem města na dosah ruky. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro své sny a projekty. Zajistěte si prohlídku ještě dnes a začněte psát novou kapitolu svého života v Újezdě.
Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku! Těšíme se na vaše plány a představy, které společně proměníme v realitu.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 114 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop