Prodej pozemku pro výstavbu rodinných domů, 5 639 m2, Lhotka u Žďáru nad Sázavou

Cena: cena v RK
Informace k ceně: připravujeme, včetně provize
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Žďár nad Sázavou
Lokalita: Lhotka
Aktualizace: 21.06.2024 17:15
Číslo zakázky: 02007
Výměra pozemku: 5639 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme Vám jedinečnou možnost investice do stavebního pozemku v atraktivní lokalitě Lhotka. Celý soubor čtyř pozemků o celkové ploše 5.639 m2 je ideální pro developera nebo investora hledajícího perspektivní investici. Pozemky lze zakoupit individuálně nebo jako celek.

Detaily pozemků a inženýrské sítě: Pozemek č. 2: Připojení na vodovod a plyn již vybudováno. Elektrická přípojka je ve fázi realizace a stavební povolení pro kanalizaci bylo vydáno. Pozemky č. 1 a 3: Stavební povolení pro vodovod a kanalizaci bylo vydáno. Elektrická přípojka je v procesu schválení. Pozemek č. 4: Kanalizace je již vybudována. Stavební povolení pro připojení k vodovodu bylo vydáno a elektřina je ve fázi vyřízení.

Místo je dopravně velmi dobře dostupné do Žďáru nad Sázavou a Nového Města na Moravě, což z něj činí strategickou lokalitu pro obchodní aktivity. Pro lepší představu přikládáme vizualizaci projektu.
Více informací Vám sdělí realitní makléřka.

Nezmeškejte příležitost zainvestovat do tohoto perspektivního projektu!
Realitní makléř:

Lenka Kupová
tel: 420737181459

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 80 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop