Prodej zahrady, Velké Meziříčí, Fajtův kopec

Cena: 1 060 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 4 565 Kč měsíčně
Druh: zahrady
Typ: prodej
Okres: Žďár nad Sázavou
Lokalita: Velké Meziříčí
Ulice: Fajtův kopec
Aktualizace: 28.04.2024 09:46
Číslo zakázky: 01959
Výměra pozemku: 616 m2
Vodovod: obecní
Zprostředkujeme Vám prodej oplocené zahrady (616 m2) s dřevěnou chatkou a s přístřeškem na nářadí ve Velkém Meziříčí v lokalitě Fajtův kopec. Chata je podsklepená a lze na ní postavit zcela novou, zděnou chatu, pergolu případně garáž. Zahrada je udržována, jsou zde zeleninové i květinové záhony, několik vzrostlých jehličnanů. Připojení el. energie je možné po žádosti s dodavatelem. Voda je sezonní, nabízí se možnost vlastního vrtu nebo podání žádosti o přívod vody na vaszr.

Přístup k zahradě je ze dvou stran. Parkováni auta je přímo u zahrady na vlastím pozemku. Zahrada je vhodná pro rodinu s dětmi i pro důchodce.

Nevýhodou může být hluk z dálnice, avšak díky klidné atmosféře a krásnému okolí to může být spíše příjemná kulisa pro Vaše chvíle odpočinku a pohody. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Zveme Vás na prohlídku.
Realitní makléř:

Lenka Kupová
tel: 420737181459

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 131 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop