Pronájem kancelářských prostor 215 m2 - Velké Meziříčí, Františkov

Cena: 1 000 Kč/m2/rok
Informace k ceně: + zálohy na energie + provize RK
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Žďár nad Sázavou
Lokalita: Velké Meziříčí
PENB: G
Aktualizace: 18.04.2024 19:45
Číslo zakázky: 01816
Stav: výborný
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v uzavřeném areálu společnosti Construct na ulici Františkov ve Velkém Meziříčí. Areál i budova jsou kompletně zabezpečeny kamerovým systémem včetně elektronického zabezpečovacího systému.
Kanceláře se nacházejí v prvním nadzemním podlaží a mají možnost variabilního rozdělení podle potřeb nájemce. Pro vaše pohodlí je k dispozici vymezené parkování pro auta a prostory mají vlastní uzamykatelný přístup.

Kanceláře jsou vybaveny kuchyňkou, jídelním koutem a veškerými sociálními zázemím, což poskytuje pohodlí pro vaše zaměstnance.

Díky strategické poloze budovy je snadná dostupnost z dálnice D1, což je ideální pro firmy s více zaměstnanci, které vyžadují centrální umístění.

Pokud se chcete dozvědět více informací o pronájmu kancelářských prostor, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím kontaktů na webu. Ráda vám poskytnu veškeré potřebné informace a poradím vám s výběrem nejvhodnějších prostor pro váš podnik.
Realitní makléř:

Lenka Kupová
tel: 420737181459

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 422 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop